COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lukașenko: "Psihoza este mai rea decît coronavirusul"

Lukașenko: "Psihoza este mai rea decît coronavirusul"

Psihoza este mai rea decît coronavirusul și nu trebuie să ne îmbolnăvim de această psihoză.

Despre aceasta a declarat Președintele Republicii Belarus, Alexander Lukashenko, în cadrul unei vizite la una dintre întreprinderi, transmite Noi.md.

"Principalul lucru, vă spun sincer, să nu vă îmbolnăviți de această psihoză. Psihoza este mai rea decît coronavirusul. De aceea eu mereu vă îndepărtez de această boală. Este greu, desigur, pentru voi, pentru că ai pornit fierul de călcat - coronavirus, ia pornit ceainicul - coronavirus, televizorul - coronavirus, Internetul - coronavirus. Această molimă e peste tot. Nu vă îmbolnăviți de această psihoză. Uitați-vă la copilașii voștri, aveți grijă de părinții voștri. Nici noi nu avem încă de gînd să murim, așa că aveți grijă de voi. Lucrați în liniște, împreună", a menționat șeful statului belarus.

Alexandr Lukașenko a promis că atunci cînd situația cu coronavirusul se va termina și psihoza va scădea, el va spune foarte multe lucruri la acest subiect. Între timp, el a propus să ne gîndim la o serie de întrebări. Inclusiv dacă coronavirusul este ceva întîmplător sau creat de om, cine a avut nevoie de el, cine și cum în lume a încercat să folosească această situație în scopuri și interese proprii.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load