X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

Lukașenko: "Mesajul despre existența unei bombe la bordul avionului Ryanair a venit din Elveția"

26 mai. 2021,, 11:35   Război în Ucraina
2824 5

Mesajul despre existența unei bombe la bordul avionului Ryanair a venit din Elveția. Despre acest lucru a declarat miercuri președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, vorbind în Parlament în cadrul unei întîlniri cu parlamentarii, membrii Comisiei Constituționale și reprezentanții organelor administrației de stat.

Lukașenko a spus că la bordul avionului Ryanair, care a aterizat de urgență pe aeroportul din Minsk, se afla un terorist, fapt cunoscut peste hotare.

"În avion se afla un terorist, iar acest lucru se cunoștea departe peste granițele Republicii Belarus", a spus președintele Belarus.
Lukașenko a menționat că Occidentul a refuzat să participe la investigarea incidentului cu privire la aterizarea de urgență a avionului Ryanair la Minsk.

În cazul incidentului cu avionul Ryanair, partea belarusă a reacționat în conformitate cu informațiile primite, a spus Lukașenko.

"Ce ar fi trebuit să facem, mai ales pe fundalul unei cascade de amenințări cu privire la minarea obiectelor noastre? Voi trăiți în Belarus și știți că în fiecare zi sînt "minate" ba școlile, ba universitățile, ba întreprinderile. Dar și avioane cu adrese IP în Polonia, Lituania și Letonia. În fiecare caz am răspuns adecvat la informațiile primite", citează agenția de știri BelTA cuvintele președintelui belarus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий