COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lukașenko: "În Belarus se decide soarta Europei"

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a declarat că în prezent în republică, de fapt, se decide soarta întregii Europe, nu putem aduce situația pînă la un război fierbinte.

"Spuneți oamenilor ce se întîmplă cu adevărat. Astăzi, problema Belarusului, a Rusiei și a întregii Europe, nu numai a celei Orientale, se rezolvă aici. Nu putem permite să ajungem la un război fierbinte", a declarat Lukașenko la Minsk, în cadrul forumului femeilor "Pentru Belarus", scrie ria.ru.

Lukașenko a declarat că în arsenalul forțelor care complică situația din republică "au rămas foarte puține manevre".

"Și noi ne aflăm la limita unui dezastru teribil. Dacă vor veni aici, vom fi nevoiți să răspundem, noi nu vom îngenunchea, chiar dacă vom rămîne singuri", a subliniat președintele.

Lukașenko a declarat că situația este foarte dificilă și el nu vrea să o complice. "Sîntem bărbați și vom rezolva această problemă", a asigurat el.


Președintele Belarusului a cerut, de asemenea, femeilor prezente în sală, atunci cînd se vor întoarce în localitățile lor din Minsk, să transmită localnicilor informații despre adevăratele cauze ale ceea ce se întîmplă astăzi în țară.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load