COVID-19 în MOLDOVA

Lukașenko: "Astăzi noi trebuie să gîndim nu cu iPhone-uri, telefoane, ci cu creierul"

Lukașenko: "Astăzi noi trebuie să gîndim nu cu iPhone-uri, telefoane, ci cu creierul"

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, îndeamnă cetățenii țării în situația actuală să ia decizii echilibrate, fără a se baza doar pe informații din unele surse de pe internet.

Despre aceasta șeful statului belarus a declarat în timpul discuției cu muncitorii de la MAZ, secție pe care el a vizitat-o, înainte de a merge la Uzina de tractoare din Minsk, transmite BELTA.

Alexander Lukașenko, în special, a adus la cunoștință mai multe falsuri despre imobile, mijloace bănești, care se presupune că i-ar aparține. "De aceea vă spun: dacă le veți găsi - luați-le", a menționat el.


"Astăzi trebuie să ne gândim nu cu iPhone-telefonul, ci cu creierul. Gîndiți-vă!”, a subliniat președintele Belarusului.

"Transmiteți-le tuturor că nimeni nu va convinge pe nimeni. Atît. A venit acel hotar peste care dacă veți trece, Dumnezeu cu voi. Dacă ieșiți pe străzi, o să răbdăm. Dacă veți distruge- veți răspunde. Iată o discuție bărbătească”.

Șeful statului belarus și-a exprimat încrederea că acum trebuie luate decizii calme și echilibrate, orientate spre stabilizarea situației.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load