COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lukașenko: "Am organizat alegeri, am obținut rezultate. Și punct”

Președintele în exercițiu al Belarusului, Alexandr Lukașenko, consideră că problema desfășurării unor alegeri noi a șefului statului a fost soluționată definitiv. Declarația a fost făcută în cadrul unei întrevederi cu activul politic al țării, informează Belta.

"Am organizat alegeri, am obținut rezultate. Și punct. Cred că ajunge să mai stîrnim societatea. Următoarele alegeri prezidențiale vor fi conform Constituției. Așa cum vom decide, așa și va fi", a spus el.

Lukașenko a pus în fața elitei politice a țării o altă problemă privind elaborarea proiectului unei noi Constituții a țării. Președintele a subliniat că conducerea republicii trebuie acum să formeze o opinie comună cu privire la modul în care se va schimba sistemul de stat, transmite lenta.ru.

Anterior, președintele rus Vladimir Putin, în timpul vizitei lui Lukașenko, a declarat că ideea reformării legii principale a Belarusului pare "logică și oportună". În același timp, liderul rus a subliniat că belarușii trebuie să rezolve singuri criza politică și să ajungă la un acord între susținători și oponenții actualei guvernări.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load