Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Legumele care ne ajută să slăbim

31 mai. 2021,, 04:30   Externe
3673 0

Medicul dietetician rus al clinicii de management al sănătății, Natalia Pugaciova, a numit legumele care contribuie la scăderea surplusului de greutate. Cuvintele ei au fost citate de ziarul "Komsomolskaia Pravda".

Potrivit lui Pugaciova, cei care vor să slăbească trebuie să mănînce o cantitate suficientă de legume. Datorită fibrelor, aceste alimente umplu stomacul și provoacă un sentiment de sațietate. În plus, legumele au un conținut scăzut de calorii și sînt bogate în vitamine și oligoelemente utile pentru sănătate, transmite lenta.ru.

Nutriționistul recomandă consumarea a aproximativ 300 de grame de legume de trei ori pe zi. Pentru pierderea în greutate, verdeața proaspătă este ideală, de exemplu, salată de aisberg, salată, rucola, spanac și țelină. Pugaciova îndeamnă, de asemenea, consumarea oricărui tip de varză: albă, roșie, broccoli, de Bruxelles. Este un produs cu conținut scăzut de calorii, care oferă organismului vitamine și microelemente.

În lista de legume utile pentru pierderea în greutate fac parte și castraveții. "Ei au, de asemenea, un conținut scăzut de calorii, doar 15-16 calorii la 100 de grame, - spune specialista. - Conținutul ridicat de apă și potasiu (efect diuretic natural) vă permite să nu limitați această legume în alimentație".
Pugaciova recomandă utilizarea mai frecventă a sfeclei, în conține 40-50 de calorii la 100 de grame.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?