Lazarev va reprezenta din nou Rusia la Eurovision

Lazarev va reprezenta din nou Rusia la Eurovision

Cîntărețul Serghei Lazarev, care va reprezenta din nou Rusia la Eurovision, și-a împărtășit așteptările față de acest concurs. Potrivit artistului, el va apărea în fața spectatorilor într-o lumină absolut nouă.

Despre acesata a povestit înterpretul într-un interviu acordat postului de televiziune "Rusia 24". "Va fi un Serghei Lazarev total diferit, un asemenea Serghei Lazarev Europa încă n-a văzut. Nu mă voi răzbuna pentru a dovedi cuiva ceva - nu. Aici este vorba despre muzică, despre faptul că încă mai există posibilitatea de a face ceva bun pe scena Eurovision!", a spus el. Cîntărețul a cerut publicului să-l sprijine și să-i dorească mult noroc.

Faptul că Lazarev va merge la "Eurovision" a devenit cunoscut în noaptea de vineri, 8 februarie. Despre aceasta anunțat radiodifuzorul oficial al evenimentelor muzicale din Rusia – VGTRK. Concursul va avea loc între 14 și 18 mai la Tel Aviv. Israelul a primit dreptul de a desfășura evenimentul în țara sa după victoria cîntăreței Neta Barzilai în 2018. 

Lazarev a mai participat la Eurovision în 2016. Atunci el a ocupat locul trei în rezultatul votării publicului și a juriul profesional, dar în clasamentul publicului, interpretul se afla pe locul întîi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load