COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Lavrov a vorbit despre înlăturarea completă a limbii ruse în Ucraina

23 iul. 14:13   În lume
1724 2

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că Occidentul "închide total ochii la comportamentul protejaților săi - țările Baltice și Ucraina". Cuvintele sale au fost transmise de RIA Novosti, vineri, 23 iulie.

Ministrul de Externe a menționat că un astfel de comportament este "rușinos pentru țările care reprezintă o mare civilizație europeană bazată pe principiile respectării a tot ceea ce creează umanitatea și pe respectarea drepturilor omului care au fost create în Occident".

Ministrul rus a acuzat, de asemenea, Ucraina că a ars cîmpul informațional prin închiderea canalelor TV, interzicerea literaturii în limba rusă și, în general, înlăturarea completă a limbii ruse.

La începutul lunii iulie, Serghei Lavrov a anunțat despre încercările Kyivului de a înlocui acordurile de la Minsk și esența lor cu noi pași pe care "din anumite motive Rusia trebuie să le pună în aplicare", precum și refuză categoric să negocieze cu Donbass.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X