X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

La Moscova are loc ceremonia de rămas bun de la Vladimir Menșov

8 iul. 2021,, 12:45   Război în Ucraina
2653 1

Ceremonia de rămas bun de la Artistul Poporului RSFSR, actorul și regizorul Vladimir Menșov a început joi la Casa Centrală a Cineaștilor, transmite corespondentul TASS.

Remarcabilul cineast a murit luni, la vîrsta de 81 de ani, din cauza efectelor infecției cu coronavirus. Ceremonia funerară are loc în Sala Mare a Casei Cineaștilor. Oficial, cerenonia de adio a început la ora 11:00, ora Moscovei, dar cu o oră înainte de aceasta în fața clădirii s-a adunat o coada de colegi și admiratori ai talentului lui Menșov, care au venit cu flori.

La ceremonie a venit soția regizorului, Artista Poporului Federației Ruse Vera Alentova. Anterior, ea a fost internată într-una din clinicile capitalei, în ajun fiica lor Iulia Menșova a anunțat că Alentova a fost externată și a revenit acasă.

În foaierul Casei cineaștilor se află un portret al lui Menșov, lîngă el au fost așezate coroane și multe flori. Sicriul a fost plasat pe scenă. Scaunele din sală pot fi ocupate ținînd cont de distanța socială. Ca să-și ia rămas bun de la regizor au venit sute de persoane.

Mai tîrziu în această zi, Menșov va fi înmormîntat la cimitirul Novodevicii.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?