COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

La Moscova a fost intensificat controlul asupra purtării măștilor

19 oct. 12:30   În lume
1516 0

În transportul public și în metroul din Moscova, a fost consolidat controlul asupra purtării măștilor de către pasageri, controlorii înregistrează încălcările atît pentru lipsa vreunui mijloc de protecție, în general, cît și pentru masca care nu acoperă organele respiratorii, transmite Noi.md.

Despre acest lucru a spus șeful instituției de stat "Organizatorul transportului", Vladislav Sultanov.

El a explicat că acum putem observa cum aproape toți pasagerii intră în metrou în măști, totuși, trecînd linia de control la turnichete, în vagoanele metroului, unii dintre ei coboară masca pe bărbie sau o scot.

Anterior, șeful Rospotrebnadzor, Anna Popova, a declarat că în regiunile rusești a fost consolidat controlul asupra respectării regimului de purtare a măștilor.

Pe lîngă aceasta, în 64 de regiuni au fost introduse măsuri restrictive pentru persoanele cu vîrsta peste 65 de ani. Astfel, în zeci de regiuni, a fost introdus sistemul de coduri QR la evenimente culturale, de divertisment și sportive, precum și în localuri și hoteluri.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X