X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1082

Kremlinul s-a expus despre o eventuală vizită a lui Putin în Donbas

6 sep. 18:45   Război în Ucraina
1509 0

Vizita președintelui rus Vladimir Putin în Donbas va avea loc la momentul potrivit. Acest lucru a fost declarat de reprezentantul oficial al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Interfax.

Secretarul de presă al șefului statului a mai remarcat că Rusia are planuri mari pentru dezvoltarea Donbasului, iar acolo se lucrează activ pentru refacerea infrastructurii.

„Vedeți că se lucrează la construcție, se pun în funcțiune noi facilități, se fac eforturi energice pentru refacerea tuturor sistemelor de susținere a vieții. Acestea sînt conducte de apă, alimentare cu energie și facilități sociale... Desigur, acest lucru va continua ”, a spus Peskov.

Pe 21 februarie, președintele rus Vladimir Putin și-a dat acordul pentru recunoașterea Republicilor Populare Donețk și Lugansk (RPD și RPL) ca state independente. Trei zile mai tîrziu, pe 24 februarie, s-a anunțat despre începerea operațiunii militare speciale a Rusiei în Ucraina. Scopurile acesteia, declarate de Putin, au fost denazificarea și demilitarizarea țării.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав