COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7868

Kremlinul neagă informațiile despre un șantier mare lîngă reședința lui Putin

20 iul. 2021,, 15:30   În lume
1425 3

Purtătorul de cuvînt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat informațiile apărute în mass-media despre un amplu șantier de construcții lîngă reședința Președintelui rus, Vladimir Putin, în Novo-Ogariovo. Acest lucru a fost relatat de TASS marți, 20 iulie.

„Nu există așa ceva acolo. Este doar reședința șefului statului, nu există nici un șantier de construcții”, a spus el ca răspuns la o cerere a jurnaliștilor de a comenta datele despre presupusa construcție secretă, care se desfășoară în apropierea reședinței șefului statului .

Anterior marți, mass-media a raportat că mai multe clădiri au fost deja ridicate pe un teren de 10,7 hectare: o casă de oaspeți cu două etaje, cu o suprafață de 4000 de metri pătrați, un complex sportiv cu cinci etaje, cu o arenă de gheață, un complex pentru oaspeți de patru nivele și un complex medical. Jurnaliștii scriu că suprafața spitalului depășește 16 mii de metri pătrați.

La sfîrșitul lunii ianuarie, Vladimir Putin, vorbind cu studenții universităților rusești, i-a acuzat pe autorii anchetei pe marginea unui obiect de la Gelendjik de spălarea creierului. Anterior, Kremlinul a raportat că marea clădire menționată în film de Alexei Navalnî aparține unuia sau mai multor oameni de afaceri.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X