TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Kremlinul a vorbit despre răspunsul la sancțiunile SUA

Purtătorul de cuvînt al Președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, comentînd posibilul răspuns la sancțiunile americane și expulzarea a 10 angajați ai misiunii diplomatice ruse, a declarat că principiul reciprocității nu a fost anulat, dar totul va depinde de decizia șefului statului, Vladimir Putin.

"În general, principiul reciprocității în astfel de chestiuni nu a fost anulat, el este în principiu unul fundamental. Dar vă spun încă o dată că totul va depinde de decizia pe care o va lua șeful statului", a declarat Peskov reporterilor fiind întrebat dacă Rusia intenționează să răspundă sancțiunilor americane și cînd.

Statele Unite ale Americii au impus joi noi sancțiuni împotriva Rusiei, au căzut sub acțiunea lor au ajuns 32 de persoane fizice și întreprinderi. Sancțiunile interzic, de asemenea, instituțiilor financiare americane să cumpere obligațiuni guvernamentale rusești în ofertele lor publice inițiale după 14 iunie. În plus, Washingtonul a spus că expulzează din țară 10 angajați ai misiunii diplomatice ruse.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load