Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Kremlinul a vorbit despre așteptările Rusiei de la Ucraina

26 mai. 15:15   Război în Ucraina
1616

Rusia așteaptă ca Ucraina să-i accepte cererile și să realizeze situația reală, a spus purtătorul de cuvînt al Kremlinului, Dmitri Peskov, scrie TASS.

„Moscova așteaptă ca Kievul să accepte cererile Moscovei și să realizeze situația de facto – situația reală care există”, a subliniat secretarul de presă al șefului statului.

Anterior, reprezentantul oficial al Kremlinului Dmitri Peskov a spus despre lipsa de informații obiective despre operațiunea specială a Rusiei în Ucraina în presa occidentală. Potrivit acestuia, publicațiile și jurnaliștii occidentali au început să publice mai des date obiective despre operațiunea specială a Forțelor Armate Ruse (FA FR).

Pe 24 februarie, șeful statului rus Vladimir Putin a anunțat începerea unei operațiuni militare speciale în Ucraina. Președintele țării a numit demilitarizarea și denazificarea Ucrainei, precum și asistența pentru rezidenții din Republicile Populare Donețk și Lugansk (DPR și LPR) principalele sale obiective.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав