Puterea stiri: 7334
Criza energetică stiri: 1129

Kremlinul a numit condiția pentru întîlnirea dintre Putin și Zelenski

6 sep. 14:30   Război în Ucraina
1977 0

Pentru a organiza o întîlnire între președintele rus Vladimir Putin și liderul ucrainean Vladimir Zelenski, este necesar să se construiască baza unor acorduri care vor fi consolidate, dar despre acest lucru, deocamdată, nu se discută. Această condiție a fost numită de reprezentantul oficial al Kremlinului Dmitri Peskov, relatează TASS.

Potrivit secretarului de presă al șefului statului, nimeni nu are nevoie de o întîlnire de dragul unei întîlniri. Pentru ca aceasta să aibă loc și pentru ca ideea unei astfel de întîlniri să fie pe ordinea de zi, este necesar să se lucreze și să se construiască baza pentru acele acorduri care pot fi stabilite la cel mai înalt nivel, a adăugat Peskov.

„Deocamdată, astfel de discuții nu există”, a răspuns purtătorul de cuvînt al Kremlinului la o întrebare despre întîlnirea dintre cei doi lideri.

Anterior, președintele turc Recep Tayyip Erdogan, în timpul discuțiilor trilaterale de la Lvov, s-a oferit în fața omologului său ucrainean Vladimir Zelenski să organizeze o întîlnire personală cu liderul rus Vladimir Putin pe teritoriul republicii.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав