Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1667

Kremlinul a avertizat Occidentul împotriva furnizării de tancuri grele către Ucraina

20 ian. 16:30   Război în Ucraina
2050 0

Dacă, la o întîlnire a miniștrilor occidentali ai apărării la baza aeriană americană Ramstein din Germania, aceștia decid să furnizeze tancuri grele Ucrainei, acest lucru va duce la consecințe triste pentru Ucraina.

Acest lucru a fost declarat de secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, scrie TASS.

„Consecințele vor fi cu semnul minus, cu siguranță. Am spus în repetate rînduri că astfel de livrări nu vor putea schimba fundamental nimic, dar vor adăuga probleme pentru Ucraina și pentru poporul ucrainean”, a spus el.

În același timp, Dmitri Peskov a remarcat că importanța posibilelor livrări de tancuri de către țările NATO către Forțele Armate ale Ucrainei nu trebuie exagerată.

„Importanța unor astfel de livrări nu trebuie exagerată în ceea ce privește capacitatea lor de a face diferența. Specialiștii sînt foarte conștienți de toate problemele care însoțesc astfel de livrări ”, a spus reprezentantul oficial al Kremlinului, adăugînd că echipamentele furnizate Kievului necesită întreținere și reparații.


Peskov a concluzionat că toate acestea ar cauza probleme Ucrainei și nu ar afecta în niciun fel atingerea obiectivelor Rusiei.

10
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий