X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1145

Krasnoselski: "În Moldova nu au loc pregătiri pentru război"

5 iul. 12:00   Război în Ucraina
1652 0

Președintele nerecunoscutei RMN, Vadim Krasnoselski, într-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 1, a declarat că astăzi nu vede nicio dorință din partea autorităților oficiale moldovenești de a invada Transnistria și de a escalada conflictul, relatează Noi.md.

"Orice-ar spune cineva, acesta este un fapt. Nu văd dorința conducerii moldovenești de a agrava situația prin mijloace militare. Da, există elemente, presiuni economice și așa mai departe, dar încercăm să rezolvăm aceste probleme", a spus Vadim Krasnoselski.

"Sîntem gata să respingem agresiunea oricărui inamic în cazul unei amenințări militare. Dar este de dorit să excludem această fază și să rezolvăm toate problemele la masa de negocieri. Nu vom ataca, ne vom apăra în caz de necesitate", a adăugat președintele nerecunoscutei RMN.

El a subliniat că Transnistria nu reprezintă o amenințare pentru vecinii săi.

Vadim Krasnoselski a reamintit că Forțele Armate ale nerecunoscutei PMN și grupul operațional al trupelor ruse, care se află într-o misiune de menținere a păcii în Transnistria, nu au planuri de agresiune armată împotriva vecinilor lor.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав