COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7906
Criza energetică stiri: 516

Klitschko: "Persoane înarmate au dat buzna în scara blocului meu"

18 mai. 2021,, 15:00   În lume
1709 0

Primarul de Kyiv, Vitali Klitschko, a comentat perchezițiile din casa sa și a spus că, de fapt, aceștia nu au venit la el, ci într-un alt apartament. Despre acest lucru el a spus reporterilor la intrarea în casa sa.

Potrivit acestuia, la ora 6:30 el era în sala de sport, iar la 7:00 au venit organele de forță, transmite segodnya.ua

"Am primit informații că persoane înarmate au intrat în scara blocului. Acum ei ori s-au speriat și a mers la un alt apartament. Ușa era închisă și nimeni nu era acolo. Ei au așteptat și au plecat mai departe", a spus Klitschko.

El a numit această acțiune ”un show deschis” și a spus unde au venit de fapt mascații.

"Au decis să facă un show deschis. Eu cunosc oamenii care locuiesc aici - oameni foarte săraci. Nu știu ce proceduri penale pot exista ... au venit la persoana de la etajul de mai jos cu alte treburi. Anterior acolo locuiau angajații de la teatrul de operă - trăiesc foarte sărac. Dar SBU spune că ei închiriază apartamentul - deci, probabil, este dușmanul statului, dacă a venit SBU", a spus primarul.


Întrebat cu ce ar putea fi legate toate acestea, el a indicat presiunea din partea biroului președintelui, unde, potrivit acestuia, "se organizează în mod regulat ședințe dedicate lui Klitschko."

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X