COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 477

Keanu Reeves: Ar fi grozav să mă alătur universului Marvel

23 noi. 2021,, 08:25   În lume
1231 0

Actorul de la Hollywood Keanu Reeves a răspuns la întrebarea despre posibila participare la filmele Marvel într-un interviu pe canalul YouTube al revistei Esquire. El și-a anunțat dorința de a apărea în filme ale MCU (Marvel Cinematic Universe), adăugînd că ar fi o onoare pentru el, relatează Noi.md.

„Nu este acesta mai mult decît un univers? Este aproape un multivers. Și este unul special: ca dimensiune, ambiție, producție. Așa că ar fi grozav să mă alătur lui”, a spus Reeves. El a mai menționat că filmele Marvel sînt realizate de regizori care fac lucruri pe care nimeni altcineva nu le-a mai făcut pînă acum.

În februarie, a fost raportat că Sony Pictures i-a oferit lui Keanu Reeves un rol într-un nou film de benzi desenate Marvel. Vedeta din „Matricea” (The Matrix) ar putea juca rolul supercriminalului Craven Vînătorul, al cărui nume real este Serghei Nikolaevicш Kravinov. Filmul „Craven” regizat de JC Chandor va fi spin-off-ul unei noi serii de filme Omul-Păianjen.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X