X 
Arşiţa stiri: 180
Jocurile Olimpice stiri: 137
Transnistria stiri: 1455

Kadîrov: "Prigojin a pornit revolta supărat că fiica lui nu a primit un teren"

25 iun. 2023,, 14:30   Externe
4495 0

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, ale cărui unități au fost trimise la Rostov pentru a înăbuși rebeliunea Wagner, a scris pe canalul lui de Telegram că ambițiile personale ale lui Evgheni Prigojin au dus la această situație.

„Am crezut că în unele persoane se poate avea încredere. Că își iubesc sincer Patria Mamă, ca adevărați patrioți, pînă în măduva oaselor. Dar s-a dovedit că, de dragul ambițiilor personale, al beneficiilor și din cauza aroganței, oamenilor nu le pasă deloc de afecțiunea și dragostea pentru Patrie.

Am vorbit cu Prigojin, l-am îndemnat să-și lase ambițiile de afaceri și să nu le amestece cu chestiuni de importanță națională. Am crezut că m-a auzit, dar se dovedește că această furie din el doar a crescut în tot acest timp.

Un lanț de tranzacții nereușite în antreprenoriat a provocat un resentiment ascuns și de lungă durată în omul de afaceri, care a atins apogeul atunci cînd autoritățile din Sankt Petersburg nu i-au oferit fiicei sale terenul dorit”, a scris Kadîrov, transmite Noi.md cu referire la libertatea.ro.

„Aroganța unei persoane poate duce la astfel de consecințe periculoase și ar putea atrage un număr mare de oameni în conflict. Fac un apel tuturor luptătorilor Wagner să continue să fie atenți cînd iau decizii. Să se gîndească la viitorul țării, la familiile și copiii lor.


Astfel de acțiuni pot duce la rezultate dezastruoase. Acum, totul s-a încheiat pașnic, fără vărsare de sînge, dar se putea întîmpla. Măsura extremă ar fi suprimarea dură și distrugerea oricărei persoane care încalcă integritatea Federației Ruse”, a mai spus Kadîrov.

Sîmbătă, Kadîrov, un aliat al lui Putin, l-a numit pe Prigojin un trădător şi a declarat că va trimite trupe cecene pentru a opri revolta.

22
2
1
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав