Preşedintele stiri: 3600

Kadîrov optează pentru alegerea lui Putin în calitate de președinte pe viață

30 iun. 2020,, 18:30   Război în Ucraina
2759 3

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a îndemnat toți locuitorii republicii să nu fie leneși și să voteze pentru modificările la Constituția Federației Ruse, reamintindu-le că întotdeauna a optat pentru alegerea lui Vladimir Putin drept președinte al FR pe viață.

El a declarat acest lucru în cadrul unei ședințe a celulei republicane operaționale pentru combaterea COVID-19, înregistrarea video a apelului a fost publicată pe canalul Telegram al lui Kadîrov, relatează rbc.ru.

„Întotdeauna am spus: trebuie să-l alegem pe Vladimir Putin ca președinte pe viață. Astăzi, cine îl poate înlocui? Nu există un astfel de lider politic pe scară globală. Trebuie să fim mîndri de asta ”, a spus Kadîrov. El a menționat că o Republică cecenă precum cea de astăzi „nu a existat niciodată în istoria noastră”.

„Astăzi trăim în statul legal Federația Rusă, sîntem cetățeni ai acestei țări mari, limba noastră cecenă este limba de stat, religia este prima noastră prioritate, ușile moscheilor și medreselor sînt deschise pentru toți musulmanii”, a subliniat Kadîrov.

„Vă îndemn din nou, dragi frați, surori, prieteni, tovarăși, dragul popor cecen, noi servim pentru voi. Dacă sîntem mulțumiți de noi, atunci nu fiți leneși, mergeți la urne și votați ”, a conchis șeful Ceceniei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий