X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Kadîrov contrazice zvonurile privind starea gravă de sănătate

21 sep. 2023,, 06:00   Externe
2453 0

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a publicat miercuri noi imagini video cu el, în care contrazice zvonurile privind o deteriorare a stării sale de sănătate.

„Slavă Domnului, sînt în viaţă şi sănătos”, a transmis Kadîrov, în timp ce se afla în vizită la unchiul său internat în spital. Comandantul cecen apare în imaginile postate de el în timp ce își vizitează unchiul bolnav, Magomed Kadîrov, care este internat la Spitalul Clinic Central din Moscova. „Voi comenta zvonurile despre starea sănătăţii mele. Slavă Domnului, sînt în viaţă şi sănătos, dar nu înţeleg deloc de ce ar trebui să existe tam-tam chiar dacă aș fi bolnav?", a scris şeful Ceceniei, în descrierea videoclipului postat pe Telegram. „Acest lucru are plusul său”, a adăugat el. „Acum, publicul ştie ce mass-media şi ce persoane îşi mint în mod deschis cititorii”, a mai afirmat Kadîrov, anunță Noi.md cu referire la digi24.ro

Kadîrov precizează că și-a vizitat unchiul în timpul unei călătorii de afaceri la Moscova. „L-am înveselit pe unchiul meu drag, i-am urat însănătoșire grabnică și i-am transmis cuvinte de încurajare de la draga mea mamă”, scrie Ramzan Kadîrov. Vineri, relatări din presa ucraineană, citînd surse din diaspora cecenă şi confirmate portalului Obozrevatel de serviciile secrete ucrainene, au indicat că Ramzan Kadîrov, este în comă, „grav” bolnav.

În weekend, liderul cecen s-a filmat în timp ce se plimba pe afară, prin ploaie, și le-a cerut celor „care nu pot distinge adevărul de minciunile de pe internet să ia aer curat, să-şi pună ideile în ordine”.

0
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав