TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Juncker: Marea Britanie va fi cea mai afectată de un Brexit fără acord

Juncker: Marea Britanie va fi cea mai afectată de un Brexit fără acord

Un Brexit fără acord va afecta Marea Britanie mai mult decît restul Europei indiferent de ceea ce pretinde Guvernul lui Boris Johnson, a declarat sîmbătă Jean-Claude Juncker, relatează site-ul agenţiei Reuters.


Marea Britanie încearcă să pună presiune pe Uniunea Europeană pentru a renegocia acordul pentru Brexit.


"Dacă va fi vorba despre un Brexit fără acord, acesta nu ar fi în interesul nimănui, însă Marea Britanie va pierde cel mai mult", a declarat Juncker.


"Sîntem pregătiţi pe deplin, chiar dacă sînt persoane în Marea Britanie care cred că nu sîntem pregătiţi pentru un Brexit fără acord", a adăugat acesta.


Uniunea Europeană a transmis în repetate rînduri că acordul negociat între oficialii de la Bruxelles şi Theresa May, privind ieşirea Marii Britanii din UE, nu va fi renegociat.


Consiliul European a decis amînarea ieşirii Marii Britanii din UE pînă pe 31 octombrie 2019. Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care Acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load