X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 148
Transnistria stiri: 1457

Japonia pregătește populația pentru cazul în care Coreea de Nord va ataca cu rachete

22 ian. 2018,, 20:00   Externe
3095 0

Persoanele aflate într-un parc de distracții din Tokyo au fost nevoite să se adăpostească, după ce sirenele au început să sune, din cauza unui exercițiu de apărare civilă.

Potrivit ABC News, autoritățile din capitala japoneză au organizat acest exercițiu bazîndu-se pe un scenariu în care Coreea de Nord lansează o rachetă balistică asupra Japoniei.

Exercițiul a avut loc inclusiv într-o stație de metrou, iar în anunțul făcut de autorități, oamenii erau sfătuiți să intre în cel mai apropiat adăpost subteran sau să rămînă în case.

”A fost lansat un exercițiu despre lansarea unei rachete. Toată lumea, vă rog rămîneți calmi și căutați adăpost în subteran. Cei care sînt deja în clădiri, vă rugăm rămîneți acolo”, a spuns o voce din difuzoarele parcului de distracții Tokyo Dome. În același timp, un angajat al firmei de securitate a parcului alerga strigînd: ”A fost trasă o rachetă!”.

Imediat, toate operațiunile din parc au fost oprite, iar cei aproximativ 200 de angajați ai parcului care se prefăceau că sînt vizitatori a lăsat mesele de picnic și s-au îndreptat, calmi, spre adăpost.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав