James Bond va avea o mașină nouă (FOTO)

James Bond va avea o mașină nouă (FOTO)

Pe măsură ce filmul James Bond cu numărul 25 se pregătește să ajungă pe marele ecran, aflăm tot mai multe detalii din spatele platoului de filmare.


Ca întotdeauna, mașina pe care o va conduce Agentul 007 este una dintre principalele subiecte de discuție în mediul online. Am aflat la volanul cărui vehicul se va urca spionul de această dată, iar vestea este o surpriză mare.În următorul film din serie, protagonistul interpretat de Daniel Craig va conduce un vehicul mai simplu, după standardele actuale.


Este vorba despre un Land Rover Seria III, produs în perioada 1971–1985. Daniel Craig a fost fotografiat la volanul acestui vehicul, iar constructorul auto a confirmat faptul că un model din portofoliul său va fi inclus în film.Cel de-al 25-lea film din seria James Bond este programat să ajungă în cinematografe pe 8 aprilie 2020. Va fi regizat de Cary Joji Fukunaga, cunoscut pentru „Jane Eyre' și „Beasts of No Nation', iar distribuția bifează nume precum Rami Malek, Ralph Fiennes, Ana de Armas sau Naomie Harris.


View image on Twitter

 


 


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load