COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7920
Criza energetică stiri: 533

Israelul va găzdui Miss Universe în pofida închiderii graniţelor ţării

29 noi. 2021,, 05:00   În lume
1241 0

Israelul va găzdui concursul Miss Universe pe 12 decembrie în pofida impunerii de restricţii de călătorie în încercarea de a limita răspîndirea noii variante de coronavirus, a declarat duminică ministrul israelian al turismului, Yoel Razvozov, relatează Reuters.

El a afirmat că participanţii la concurs, care se va desfăşura în staţiunea Eilat de la Marea Roşie, vor fi scutiţi de restricţiile de călătorie, însă vor fi supuşi testării PCR la fiecare 48 de ore şi vor trebui să respecte măsurile de precauţie, transmiteAgerpres.

Israelul a anunţat sîmbătă că va interzice intrarea tuturor străinilor în ţară pentru a proteja populaţia de contaminarea cu varianta Omicron de coronavirus.

"Acesta este un eveniment care va fi difuzat în 174 de ţări, un eveniment foarte important, un eveniment de care Eilat are foarte multă nevoie", le-a spus Razvozov jurnaliştilor.

"Vom şti cum să gestionăm acest eveniment.


Deci, prin acordarea de derogări, vom avea evenimente de genul acesta, pe care ţara deja s-a angajat să le organizeze şi pe care nu le putem anula", a mai spus ministrul israelian.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X