COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6793
Coronavirus stiri: 7614

Israel: Intrarea în locurile închise va fi permisă doar celor vaccinaţi

24 iul. 12:30   În lume
1711 0

Tot mai multe ţări introduc permisul de sănătate obligatoriu pentru cei care vor să-şi continuie activităţile sau să aibă acces în spaţii închise, precum cluburi şi restaurante.

După Franţa, Grecia şi Italia, şi Israelul a anunţat că revine la aşa numitul green-pass. Astfel, începând cu 29 iulie, intrarea în localuri, zone turistice sau săli de sport, va fi permisă doar persoanelor care au cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19 sau un test negativ la noul coronavirus făcut cu cel mult 48 de ore înainte.

Anterior, autorităţile au anulat majoritatea restricţiilor după scăderea numărului de infectări şi decese în urma amplei campanii de imunizare desfăşurate în ţară. În prezent, însă, Israelul se confruntă cu o creştere accentuată a îmbolnăvirilor din cauza variantei Delta.

Unele măsuri sanitare au fost deja reintroduse, inclusiv purtarea măştilor de protecţie în interior şi condiţii mai stricte de intrare în ţară. Peste 56% din populaţia Israelului este complet vaccinată, iar numărul pacienţilor ajunşi în stare gravă a scăzut considerabil.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽