COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 910 INFECTAȚI289 025(+648)   TRATAȚI 273 259     DECESE 6695(+16)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2923
Puterea stiri: 6634

Israel: Intrarea în locurile închise va fi permisă doar celor vaccinaţi

24 iul. 12:30   În lume
1656 0

Tot mai multe ţări introduc permisul de sănătate obligatoriu pentru cei care vor să-şi continuie activităţile sau să aibă acces în spaţii închise, precum cluburi şi restaurante.

După Franţa, Grecia şi Italia, şi Israelul a anunţat că revine la aşa numitul green-pass. Astfel, începând cu 29 iulie, intrarea în localuri, zone turistice sau săli de sport, va fi permisă doar persoanelor care au cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19 sau un test negativ la noul coronavirus făcut cu cel mult 48 de ore înainte.

Anterior, autorităţile au anulat majoritatea restricţiilor după scăderea numărului de infectări şi decese în urma amplei campanii de imunizare desfăşurate în ţară. În prezent, însă, Israelul se confruntă cu o creştere accentuată a îmbolnăvirilor din cauza variantei Delta.

Unele măsuri sanitare au fost deja reintroduse, inclusiv purtarea măştilor de protecţie în interior şi condiţii mai stricte de intrare în ţară. Peste 56% din populaţia Israelului este complet vaccinată, iar numărul pacienţilor ajunşi în stare gravă a scăzut considerabil.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽