COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Iranul interzice intrarea străinilor

Iranul interzice intrarea străinilor

Turiştii străini vor avea interdicţie de intrare în Iran începînd de sîmbătă, a anunţat guvernul, pe fondul unui al doilea val al pandemiei de coronavirus, informează vineri dpa.

Doar străinii care au un scop specific pentru intrarea în ţară - precum munca - pot solicita viză de intrare, a relatat presa locală vineri, transmite Stirileprotv.ro.

Începînd de sîmbătă, aceştia trebuie să ofere dovada unui test negativ de coronavirus efectuat de un institut internaţional recunoscut în ţara lor.


Testul trebuie să fie în engleză şi nu mai vechi de 96 de ore, a anunţat agenţia de presă Isna, citînd un comunicat de presă al autorităţilor de imigraţie.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că alte 226 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, ceea ce ridică bilanţul deceselor la 16.569.

Iranul a înregistrat o creştere zilnică de peste 2.600 de noi infecţii, ajungînd numărul de infecţii detectate pînă acum la peste 300.000.

Reînnoirea creşterii cazurilor de infecţii a fost atribuită relaxării restricţiilor de deplasare la sfîrşitul lunii mai.

Marţi, Teheranul a fost declarat “zonă roşie” din cauza numărului mare de infecţii.

Asociaţia medicală iraniană a avertizat că ţara s-ar putea confrunta cu lipsa asistenţilor medicali şi a medicilor dacă numărul cazurilor continuă să crească.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load