COVID-19 în MOLDOVA

Investiții 2020: Cele mai bune țări pentru investiții în imobile

Investiții 2020: Cele mai bune țări pentru investiții în imobile

Cele mai bune țări pentru investiții imobiliare în 2020 au fost recunoscute Comunitatea Dominica și Federația St Kitts și Nevis din Caraibe.

Acest lucru este menționat în clasamentul CBI Index, publicată anual de ediția Professional Wealth Management, care face parte din grupul Financial Times, transmite lenta.ru.

Programul "pașapoartelor de aur" din Dominica, în general, are o reputație excelentă: aici în mod clar sînt procesate cererile, se verifică în mod complex pentru loialitate și oferă posibilități extinse pentru familiile investitorilor. Sfîntul Kitts și Nevis rămîne lider după viteza de procesare a cererilor și perioada de valabilitate a pașapoartelor înainte de a fi reperfectate, concentrîndu-se asupra investitorilor de familie.


Pe primele cinci locuri se mai află: Grenada, Saint Lucia și Antigua și Barbuda. De asemenea, specialiștii au numit atractive pentru investiții și țările: Vanuatu, Malta, Cipru, Muntenegru, Turcia, Bulgaria, Austria, Cambodgia și Iordania.

Autorii studiului notează că pandemia de coronavirus a reamintit lumii despre importanța primordială a noțiunii de "casă". Ea este strîns legată de cetățenie, deoarece, după cum spun autorii raportului, numai cetățenia oferă persoanei încrederea că se poate stabili în locul potrivit pentru o perioadă nelimitată de timp.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load