X 
Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

Invazie de iepuri într-un oraș din Florida - locuitorii sînt disperați

20 iul. 2023,, 00:00   Externe
4622 0

Zeci de iepuri sălbatici au ajuns să îi scoată din minți pe unii locuitori dintr-un cartier al orașului Fort Lauderdale din statul american Florida, după ce micile creaturile blănoase care au fost abandonate au luat cu asalt străzile.

Iepurii din Jenada Isles, o comunitate cu 81 de locuințe din suburbia Wilton Manors, sînt foarte „pofticioși”, se pare, atunci cînd vine vorba de mestecatul cablurilor exterioare și al altor ținte similare nedorite, precum și de mîncarea cu care îi hrănesc localnicii ce încearcă să facă față invaziei.

Iepuri sînt urmașii unui grup, pe care o crescătoare din zonă l-a lăsat liber, în mod ilegal, cînd s-a mutat în urmă cu doi ani. Aceste animale sînt iepuri cu cap de leu, numiți astfel după coama blănoasă din jurul capului.

Comitetul local a aprobat un plan de capturare a vizitatorilor blănoși, dar acest lucru nu s-a întîmplat încă, transmite Noi.md cu referire la libertatea.ro.

Locuitorii orașului se tem că rozătoarele s-ar putea răspîndi în comunitățile și orașele învecinate și ar putea deveni un pericol pentru trafic, dacă s-ar aventura pe străzile principale.


0
2
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?