X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 964

Interpreta Alsou a răspuns abonaţilor care au supus-o hărţuirii

4 iun. 2019,, 13:20   Război în Ucraina
2210

Cîntăreața Alsou i-a numit hiene pe abonații-hărţuitori din Instagram. Într-unul din comentariile de pe pagina sa, ea a cerut răuvoitorilor să oprească atacurile, transmite „Teleprogramma”.

„Tare m-am lehămetit de voi toţi. Lăsaţi-ne în pace. Sînteţi nu oameni, ci hiene", a răspuns Alsou la declarațiile în adresa. Mai tîrziu, ea şi-a eliminat replica. Cu toate acestea, mulți abonați au reușit să-i observe comentariul şi au tras-o la respect pentru el.

Altercația dintre Alsou și abonații ei a avut loc în comentariile de la prima fotografie, pe care artista a postat-o după scandalul de la emisiunea "Voice. Copiii ".

Anterior, ea a închis comentariile la posturile anterioare. Publicația interpretei a fost dedicată unui eveniment caritabil la care a luat parte familia sa. Potrivit lui Alsou, fiinca sa, Mikella Abramova, a transferat un milion de ruble, cîștigate la concursul de interpreţi, unei fundaţii de caritate.

Anterior, „Pervyi kanal” a anulat rezultatele emisiunii "Voice. Copiii" după ce ancheta a confirmat înșelăciunea cu voturilor audienței în favoarea fiicei Alsou. Într-o ediție specială a emisiunii din 24 mai, toți cei nouă finaliști au fost declarați cîștigători și au primit cîte un milion de ruble.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав