X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Interpolul își exprimă disponibilitatea de a ajuta Federația Rusă în investigarea atacului terorist

23 mar. 13:15   Externe
2666 0

Interpolul își exprimă disponibilitatea de a ajuta Federația Rusă în investigarea atacului terorist de la Crocus City Hall. Despre aceasta a anunțat secretarul general al organizației Jurgen Stock pe pagina sa din rețeaua de socializare X.

"Condamn cu fermitate atacul de la Crocus City Hall, este un act de coșmar împotriva civililor nevinovați. Interpolul este gata să sprijine autoritățile ruse în cadrul anchetei", a scris Stock, potrivit gazeta.ru.

Purtătorul de cuvînt a Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, Adrienne Watson, a declarat că SUA au primit informații în luna martie cu privire la pregătirile pentru un atac terorist la Moscova și le-au împărtășit cu Rusia pe baza unei practici de lungă durată de "avertizare obligatorie" în astfel de cazuri.

Înainte de aceasta, una dintre mașinile care au fost recunoscute după atacul terorist de la Crocus City Hall a fost reținută în regiunea Breansk. Potrivit canalului Telegram-Canal 112, ofițerii de poliție lucrează cu cei reținuți. S-a menționat că este prematur să se vorbească despre implicarea lor în atacul terorist de la Crocus City Hall.

Vă reamintim că mai multe persoane în camuflaj au deschis focul cu puști automate în sala de concerte a Crocus City Hall.


Maia Sandu a precizat că printre victimele atacului terorist care a avut loc în seara zilei de 22 martie la sala de concerte Crocus City Hall din Krasnogorsk, în apropiere de Moscova, nu sînt cetățeni moldoveni.

7
0
1
4
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?