COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Insulele Canare, lovite de o furtună de nisip

Insulele Canare, lovite de o furtună de nisip

Insulele Canare au fost izolate de lume timp de aproape două zile din cauza unei furtuni de nisip venite din Sahara, mulţi turişti, mai ales din Europa, fiind nevoiţi să-şi amâne întoarcerea acasă sau plecarea în vacanţă.

Perturbat grav sâmbătă, traficul aerian a fost întrerupt duminică în Canare şi reluat treptat luni pe toate cele opt aeroporturi ale Insulelor Canare, un arhipelag spaniol situat în apropierea coastei de nord-vest a Africii şi foarte popular în rândul turiştilor.

Potrivit Enaire, organismul care gestionează controlul traficului aerian în Spania, redeschiderea aeroporturilor a fost posibilă datorită „ameliorării nivelului furtunii de nisip“.


Ministrul spaniol al Transporturilor, Jose Luis Abalos, a calificat această situaţie ca fiind fără precedent pentru Canare.

„Profesioniştii din acest sector nu-şi amintesc de condiţii meteo atât de ostile transportului aerian în Insulele Canare“, a declarat Abalos, citat de AFP.

Cu 13,1 milioane de turişti străini, Canare a fost a treia cea mai vizitată regiune din Spania în 2019.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load