COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Insulele Bali și Riau s-au redeschis pentru turiștii din 19 țări

15 oct. 20:00   În lume
1194 0

Indonezia a redeschis joi insulele sale turistice pentru turişti din 19 ţări, în contextul reducerii numărului de contaminări cu noul tip de coronavirus, informează dpa.

Cele 19 ţări sînt Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Kuwait, Bahrain, Qatar, China, India, Japonia, Coreea de Sud, Noua Zeelandă, Liechtenstein, Italia, Franța, Portugalia, Spania, Suedia, Polonia, Ungaria și Norvegia, a precizat oficialul. Vizitatorii din aceste țări vor putea intra în Indonezia doar prin insulele turistice Bali şi Riau, transmite Noi.md cu referire la regional.md.

Turiștii vor trebui să prezinte un certificat de vaccinare anti-COVID scris în engleză și să facă de asemenea dovada unui test PCR negativ și de rezervare la hotel.

Înainte de aceasta, Indonezia a decis să scurteze de la opt la cinci zile perioada de carantină pentru persoanele care sosesc pe teritoriul său.

Aeroportul Ngurah Rai din Bali se redeschide de joi pentru zborurile internaţionale.


Indonezia a relaxat gradual restricţiile impuse pentru a stăvili răspîndirea COVID-19 după o escaladare a numărului de contaminări în iunie şi iulie, care au pus presiune mare pe spitale. Însă în ultimele săptămîni, numărul zilnic de cazuri a început să scadă treptat, ajungînd la sub 1500 pe zi.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X