COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Incendiul din Turcia a ieșit de sub control

29 iul. 16:35   În lume
3069 0

Cel puțin trei persoane au decedat într-un incendiu masiv în provincia turcă Antalia. Acest lucru a fost anunțat joi, 29 iulie, de către Autoritatea Turcă pentru Situații de Urgență (AFAD).

„În urma incendiului din Manavgat, trei persoane au decedat. De asemenea, 122 de persoane au fost rănite, 58 dintre ei primesc asistență medicală ”, a declarat ministerul, citat din portalul Sozcu.

În aceeași zi, ministrul agriculturii și silviculturii țării Bekir Pakdemirli, a spus că focul din Manavgat este sub control, dar există incendii care continuă în regiunea Akseki în timp de noapte. La acel moment se știa doar despre o victimă.

Pakdemirli a menționat că în prezent au fost evacuate 18 așezări de lîngă Antalia.

Tot joi, s-a raportat că incendiul care a izbucnit în patru zone populare de odihnă de lîngă Antalia, s-a îndreptat către așezările umane. În urma incendiului, au ars mai multe case și întreprinderi.


Vizitatorii care se odihneau au fost sfătuiți din timp să nu părăsească hotelurile.0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X