COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

În Yalta, rîul a ieșit din albie. Orașul ar putea rămîne fără curent electric (VIDEO)

18 iun. 10:22   În lume
1474 0

Rîul Vodopadnaia s-a revărsat după ploile prelungite din Yalta. Inundațiile au loc în zona economică, din care cauză orașul ar putea rămîne fără electricitate, a declarat vineri reporterilor șeful administrației, Ianina Pavlenko.

Potrivit lui Pavlenko, spitalele și alte facilități sociale nu sînt inundate. În oraș sînt organizate echipe mobile pentru lichidarea consecințelor inundațiilor.

"Vom crea structuri pentru a devia apa de la clădirile rezidențiale. Există deja cazuri unice de inundații ale subsolurilor clădirilor. Principalul, desigur, este Krymenergo-partea economică, unde se află principalele surse vitale", a spus primarul din Yalta. În același timp, ea a menționat că în oraș vor cădea ploi puternice toată ziua.

Ciclonul din Crimeea a provocat ploi abundente joi seara și a intețit vîntul de nord-vest. Cele mai grave consecințe ale vremii nefavorabile sînt înregistrate în estul peninsulei, în special în Kerci, unde a căzut norma de precipitații pentru aproape două luni. A fost declarată stare de urgență la nivel regional.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽