Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1667

În Yalta, rîul a ieșit din albie. Orașul ar putea rămîne fără curent electric (VIDEO)

18 iun. 2021,, 10:22   Război în Ucraina
2713 0

Rîul Vodopadnaia s-a revărsat după ploile prelungite din Yalta. Inundațiile au loc în zona economică, din care cauză orașul ar putea rămîne fără electricitate, a declarat vineri reporterilor șeful administrației, Ianina Pavlenko.

Potrivit lui Pavlenko, spitalele și alte facilități sociale nu sînt inundate. În oraș sînt organizate echipe mobile pentru lichidarea consecințelor inundațiilor.

"Vom crea structuri pentru a devia apa de la clădirile rezidențiale. Există deja cazuri unice de inundații ale subsolurilor clădirilor. Principalul, desigur, este Krymenergo-partea economică, unde se află principalele surse vitale", a spus primarul din Yalta. În același timp, ea a menționat că în oraș vor cădea ploi puternice toată ziua.

Ciclonul din Crimeea a provocat ploi abundente joi seara și a intețit vîntul de nord-vest. Cele mai grave consecințe ale vremii nefavorabile sînt înregistrate în estul peninsulei, în special în Kerci, unde a căzut norma de precipitații pentru aproape două luni. A fost declarată stare de urgență la nivel regional.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий