TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

În Ucraina, un bărbat a salvat doi copii pe care gheața i-a dus în mijlocul rîului Nipru (VIDEO)

În Ucraina, un bărbat a salvat doi copii, pe care gheața i-a dus în mijlocul rîului Nipru. Această istorie este din categoria "intenționat nu inventezi" a avut loc în Herson.

După cum scrie khersonline.net, pe Nipru, doi băieți de 8 ani, au hotărît să se plimbe pe o bucată de gheață, care a rămas în mod miraculos de la începutul dezghețului rapid. Acest Joc extrem a fost văzut de un locuitor de 51 de ani, Andrei Starcenko, care se afla la volan și se îndrepta spre casă.

Bărbatul trăiește nu departe de mal. In acel moment, el se odihnea acasă cu prietenii. După ce au ieșit din saună, cinci bărbați s-au adunat să se scufunde în rîu. Dintr-o dată a venit stăpînul care le-a cerut să-i dea barca care hiberna în piscina goală. Au scos repede mijlocul de înot, în cîteva minute el, împreună cu stăpînul, era deja pe rîu.

Între timp, gheața cu băieții s-a îndepărtat deja spre mijlocul Niprului. Localnicii știu că adîncimea este mare acolo, suficientă pentru barjele care plutesc mereu. Băieții disperați nici măcar bețe nu aveau la ei, măcar pentru a direcționa într-un fel mișcarea plutei dubioase. Copiii stăteau pe gheață fără să știe ce să facă. Salvatorul a apărut pe neașteptate, pe rîndul i-a scos pe amîndoi și i-a pus în barcă.

Deja pe mal a încercat să-i certe pe aventurieri: că le va spune părinților unde au fost. După ce au auzit asta, băieții au fugit uitînd despre "mulțumesc". Deși, cel mai probabil, ei nici nu au reușit să se sperie, neînțelegînd care era pericolul. Copiii au avut pur și simplu noroco că în apropiere s-au aflat oameni neindiferenți.


"Toți am fost copii și știu ce înseamnă entuziasm de copil", rîde Andrei Starcenko. El nu vede nimic special în fapta sa. Dar faptele sunt un lucru încăpățînat, copiii sînt în viață și nevătămați.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load