COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Statele Unite a fost publicat un videoclip cu "distrugerea" tancurilor "Armata"

În Statele Unite a fost publicat un videoclip cu "distrugerea" tancurilor "Armata"

Producătorul american de elicoptere Bell a postat pe canalul YouTube un video publicitar animat în care modelul 360 Invictus "distruge" tancurile rusești promițătoare pe platforma "Armata", transmite RIA Novosti.

În imaginile video promoționale, elicopterele ataca infanteria și mașinile blindate ale inamicului. La început, acestea distrug patru tancuri, foarte asemănătoare cu T-14 "Armata", iar apoi din arme și rachete necontrolate, împușcă o mașină blindată a infanteriei care seamănă cu un T-15. În același timp, 360 Invictus se ferește de o rachetă antiaeriană și în ultimele cadre zboară deasupra infanteriei Americane.

Cu toate acestea, internauții nu au fost impresionați de acest video.


"Și dacă "inamicul" va avea și altceva pentru apărare antiaeriană, în afară de un singur tip cu rachete antiaeriene?", a întrebat unul dintre comentatori.
"Este acel sentiment cînd trebuie să faci un video în stil Hollywood pentru a vinde un elicopter militarilor", a glumit altul.

T-14 este singurul tanc de generația a treia din perioada postbelică. El este destinat pentru lupte în contact direct cu inamicul, pentru a sprijini avansarea unităților de trageri motorizate, pentru a distruge structurile fortificate și forța vie a inamicului, situate în adăposturi și în zone deschise.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load