COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Rusia s-a propus retragerea statutul de avocat apărătorului lui Efremov

În Rusia s-a propus retragerea statutul de avocat apărătorului lui Efremov

Ministerul Justiției al Rusiei a trimis în oficiile sale teritoriale din Republica Osetia de Nord - Alania și în Moscova instrucțiuni de introducere în camera avocaților reprezentarea avocaților Elman Pașaev și Alexandr Dobrovinski. Despre acest lucru s-a anunțat pe site-ul departamentului, scrie squire.ru.

"Ministerul rus al Justiției propune încetarea statutul de avocat al lui E. M. Pașaev și inițierea producției disciplinare împotriva avocatului A. A. Dobrovinski", - se spune în declarația Ministerului Justiției.

Se precizează că această decizie are legătură cu modul în care avocații au lucrat în dosarul accidentului cu participarea lui Mihail Efremov.


În luna iulie, Pașaeva și Dobrovinsky au fost trași la răspundere disciplinară pentru încălcarea eticii avocatului. Camera Federală a Avocaților (FPA) din Rusia și-a exprimat îngrijorarea că avocații folosesc cazul lui Efremov pentru auto-promovare. Ei au vorbit în mass-media, unde au dezvăluit secretul de avocat și au admis judecăți care sînt incompatibile cu această profesie.

După pronunțarea sentinței, Mihail Efremov a refuzat serviciile lui Pașaev. TASS, cu referire la o sursă, a scris că Pașaev a promis actorului un termen minim, iar costul serviciilor lui Pașaev, a spus ea, l-a costat pe actor "nu un milion de ruble". În același timp, Pașaev însuși a declarat că a lucrat gratuit pentru Efremov.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load