AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 48
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

În muzeul Madame Tussauds au fost expuse statuile de ceară ale lui Biden și Harris

19 ian. 07:28   Război în Ucraina
1288

Figurile de ceară ale președintelui american Joe Biden și vicepreședintelui Kamala Harris au apărut la Muzeul Madame Tussauds din New York. Despre acest lucru s-a anunțat în contul Twitter al Disclose.tv.

Ambele figuri au fost plasate în Biroul Oval. Biden și Harris sînt îmbrăcați într-o copie exactă a ținutelor din ziua inaugurării și zîmbesc, stînd la capetele opuse ale biroului prezidențial. Muzeul Madame Tussauds chiar l-a decorat pe Biden cu o pereche de ochelarii aviator, relatează Noi.md.

Prin tradiție, muzeul expune figurile fiecărui nou președinte al Statelor Unite. Cu toate acestea, pînă în prezent, artiștii nu făcuseră o statuie de ceară a vicepreședintelui.

Anterior, pe 19 martie, figura fostului președinte al SUA, Donald Trump, a fost scoasă din muzeul de ceară al strănepotului lui Madame Tussauds, Louis, din Texas. Conducerea muzeului a fost nevoită să retragă figura de ceară a lui Trump, deoarece vizitatorii deteriorau figura.

S-a remarcat faptul că exponatul, care în prezent este depozitat, puțin probabil să fie expus din nou pînă cînd muzeul nu va primi figura de ceară a noului președinte american Joe Biden.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав