COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Moscova nu există panică în legătură cu coronavirusul

În Moscova nu există panică în legătură cu coronavirusul

La Moscova, măsurile de prevenire a coronavirusului sînt luate pentru profilaxie, panică în oraș nu există, a declarat miercuri, la ședința colegiului Rosspotrebnadzor, șefa Direcției metropolitane a instituției, Elena Andreeva.

"Toată lumea înțelege foarte bine că măsurile de prevenire sînt întotdeauna mai ușor de realizat și, cel mai important, sînt mai ieftine decît tratamentul. De aceea astăzi noi sîntem pregătiți pentru aceasta. Și tot ceea ce noi astăzi scriem, tot ceea ce clarificăm, explicăm în mass-media, toate soluțiile cu care pot fi dezinfectate autovehiculele, locurile de adunare în masă a oamenilor, tot ceea ce spunem astăzi nu este o panică în oraș, ci o comunicare absolut deschisă și calmă", a spus Andreeva.

În opinia sa, toate măsurile luate sînt orientate spre prevenirea răspîndirii infecției.


"Este mai bine să prevenim și să știm din timp cu ce soluții și în ce concentrații, cum să prelucrăm suprafața, în special în locurile în care este concentrat un număr mare de persoane, pentru a preveni această infecție. Pînă în prezent, nu există alte mijloace de prevenire și toate acestea măsuri sînt întreprinse de toate țările", a adăugat Andreeva.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load