COVID-19 în MOLDOVA

În Marea Britanie, Rusia a fost numită "o amenințare semnificativă"

În Marea Britanie, Rusia a fost numită "o amenințare semnificativă"

Rusia este un stat care reprezintă o "amenințare semnificativă" pentru Marea Britanie, a declarat ministrul de stat pe probleme de securitate a regatului Annabelle Goldie. Despre acest lucru a anunțat RT.

Despre aceasta scrie ria.ru, menționînd că anterior, membrul camerei lorzilor, John Anderson s-a dresat autorităților din marea Britanie punînd întrebarea cum guvernul evaluează securitatea mării Nordului și mării Baltice, din cauza declarației președintelui Rusiei, Vladimir Putin, de ziua Marinei, că în acest an, flota va primi 40 de nave noi.

"Rusia este la fel un stat care reprezintă o amenințare semnificativă pentru Marea Britanie. Urmărirea și răspunsul la această amenințare se numără printre principalele priorități ale Ministerului Apărării", a declarat Annabelle Goldie într-o declarație.


Ea a adăugat că departamentul militar britanic urmărește dezvoltarea tuturor noilor nave rusești care sînt puse în funcțiune și, în baza posibilităților lor de luptă, trage concluziile corespunzătoare.

"Continuăm să evaluăm impactul investițiilor Rusiei în dezvoltarea potențialului său naval asupra securității regiunii, inclusiv a Mării Baltice și Nordului", a menționat Annabelle Goldie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load