COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Hawaii un turist a fost arestat pentru o fotografie de pe plajă

 În Hawaii un turist a fost arestat pentru o fotografie de pe plajă

Un turist din New York a fost arestat în Hawaii după ce a postat pe Instagram cîteva fotografii cu plaja, potrivit CNN. Tînărul de 23 de ani nu a respectat măsura carantinei, potrivit guvernatorului statului.

Bărbatul a ajuns, luni, în O’ahu, iar autoritățile au descoperit că a folosit mijloacele de transport în comun pentru a se plimba pe insulă, sfidînd măsurile de siguranță împuse de autorități împotriva răspîndirii virusului, transmite digi24.ro.

“Autoritățile au fost informate că un turist a fost observat pe plajă și plimbîndu-se nestingherit prin Waikiki”, potrivit biroului guvernamental.


Aproximativ 638 de cazuri de infectare au fost confirmate, pînă luni, în Hawaii, înregistrîndu-se și 17 decese.

Pentru a controla criza creată de coronavirus, autoritățile din Hawaii au impus carantina de 14 zile tuturor turiștilor care sosesc pe insule.

Aceștia sînt rugați să completeze și un formular prin care sînt informați că încălcarea acestor măsuri va fi sancționată cu o amendă de pînă la 5.000 de dolari, riscînd și un an de închisoare.

Carantina obligatorie pentru cei care sosesc în Hawaii a fost prelungită pînă la sfîrșitul lunii iunie.

“Noi încă ne confruntăm cu pandemia de coronavirus”, a declarat primarul orașului Honolulu, Kirk Caldwell. “Am prefera ca oamenii să evite această destinație pînă cînd călătoriile redevin sigure”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load