COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

În Georgia, după o adunare a hoților au fost reținute 13 autorități criminale

10 iun. 18:00   În lume
1732 0

Poliția penală din Georgia a reținut 13 autorități criminale și alte persoane implicate în lumea criminală după ce unul dintre oamenii de afaceri a decis să-și rezolve problemele financiare cu partenerul său la o întîlnire a hoților. Despre acest lucru a anunțat Sputnik Georgia.

Potrivit oamenilor legii, un antreprenor, al cărui nume nu este dezvăluit, s-a certat cu colegul său de afaceri din cauza "distribuției neobiective a veniturilor". Pentru a rezolva disputele, el s-a adresat la un hoț în lege care locuia peste hotare. Acesta, la rîndul său, l-a însărcinat pe fiul său să rezolve problema la adunare generală a hoților din Tbilisi, unde partea care a pierdut a fost obligată să plătească mai mult de 24 de mii de dolari.

Se remarcă faptul că, după eveniment, participanții au fost reținuți în mai multe orașe georgiene simultan. De la infractori au fost confiscate patru mașini, muniții și echipamente, cu ajutorul cărora ei au luat legătura cu hoții în lege peste hoatre.

Conform legislației georgiene, implicarea în lumea hoților este considerată o infracțiune. Potrivit articolului corespunzător, deținuții riscă până la 10 ani de închisoare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X