COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Cehia se redeschid cafenelele, hotelurile, barurile, restaurantele şi piscinele

În Cehia se redeschid cafenelele, hotelurile, barurile, restaurantele şi piscinele

Cafenelele, hotelurile, barurile, restaurantele şi piscinele se redeschid începînd de luni în Cehia, în contextul în care guvernul de la Praga continuă relaxarea măsurilor restrictive impuse pentru a combate răspîndirea epidemiei de noul coronavirus.

Cafenelele, barurile şi restaurantele vor face accesibile publicului de luni spaţiile interioare, după ce anterior au fost lăsate să primească clienţii în spaţiile exterioare, transmite Agerpres.ro.

De asemenea, se vor redeschide hotelurile şi pensiunile, precum şi piscinele interioare şi exterioare.


Totodată, castelele îşi vor putea întîmpina vizitatorii începînd de luni, iar organizarea de evenimente sportive va fi permisă cu participarea maximă a 300 de participanţi şi spectatori.

Populaţia trebuie să respecte în continuare normele speciale de igienă impuse de la declanşarea epidemiei.

Ministrul sănătăţii Adam Vojtech a declarat duminică că unele măsuri, cum ar fi interzicerea vizitelor la pacienţii internaţi în spital, vor rămîne în vigoare o perioadă mai lungă de timp în regiunea Karvina.

În această regiune din estul Cehiei se află un focar al epidemiei COVID-19, apărut recent la mina de cărbune Darkov. Pînă în prezent, 212 de mineri şi membri ai familiilor acestora au fost testaţi pozitiv.

Continuă interdicţia de acces a turiştilor străini în Cehia, nefiind încă anunţată data la care vor fi deschise frontierele.

Duminică, bilanţul cazurilor de infectare cu noul coronavirus era de 8.932, iar cel al deceselor de 315.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load