COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Cape Town a fost deschis un „hotel capsulă”, în care nu poți sta în picioare

În Cape Town a fost deschis un „hotel capsulă”, în care nu poți sta în picioare

Camere cu o lungime de doi metri şi doar un metru înălţime, dar cu televizor şi acces nelimitat la internet.

Aşa sună oferta unui hotel deschis în Cape Town, unde turiştii sînt invitaţi să se odihnească în capsule.

Dacă nu vă deranjează să împărţiţi baia cu alţii şi nu vă sufocaţi de îndată ce vă vedeţi închis într-un loc strîmt, puteţi să alegeţi primul “hotel capsulă” inaugurat în Africa de Sud.

Mai ales că este cea mai ieftină formă de cazare din Cape Town. Pentru o noapte petrecută acolo trebuie să plătiţi 17 dolari. În camere nu puteţi sta în picioare, dar vă puteţi odihni într-un pat dublu.

Turistă: „E ca o cutie, ca şi cum ai locui într-o cutie, dar e foarte confortabil şi îmi place. E curat şi e foarte foarte ieftin, aşa că şi-l pot permite mulţi.”


Tursită: „În primă fază ţi se poate părea un concept ciudat, că te gîndeşti că vei dormi într-o cutie. Dar după prima noapte de cazare o să ţi se pară o experienţă extraordinară şi chiar exclusivistă.”

Hotelul are două sute de capsule, împărţite pe categorii. Unele se află în zone special amenajate doar pentru femei, altele sînt numai pentru bărbaţi, dar exista şi încăperi cu capsule aşezate unele lîngă altele pentru cupluri. Spaţiul a fost valorificat la maximum, mai ales că în Cape Town nu prea mai este loc de construit pe orizontală.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load