TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În California un cîine și-a apărat stăpînul de rechin

În California un cîine și-a apărat stăpînul de rechin

În statul american California un cîine a atacat un rechin pentru a-și apăra stăpînul. Acest lucru a fost comunicat de către Newsweek.

La sfîrșitul lunii iulie James White pescuia în Golful Bodega. El și-a lăsat pitbull-ul cu numele Derby în apropiere, în mașină. Bărbatul a simțit o tragere puternică a sforii undiței și timp de aproximativ zece minute s-a luptat cu captura. Curînd a văzut că a prins un rechin cu șapte branhii, cu cap plat, de circa doi metri lungime și a încercat să-l scoată din cîrlig.


Odată ce White s-a apropiat de predător, acesta i s-a înfipt în picior. Bărbatul nu putea să scoată rechinul de pe picior și sîngera – dinții predătorului i-au deteriorat artera. El a strigat sperînd că cineva din pescarii din apropiere îl va ajuta.

La vocea proprietarului a alergat Derby care a reușit să deschidă ușa mașinii. Cîinele a mușcat rechinul în branhii, dar acesta s-a agățat și mai strîns de piciorul pescarului. Apoi cîinele l-a apucat de prădător de coadă și l-a smuls de pe piciorul bărbatului. White a aruncat rechinul în apă. „Dacă nu ar fi fost Derby, incidentul s-ar fi încheiat mult mai rău”, a spus americanul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load