COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Imagini spectaculoase cu noul reper arhitectural al Dubaiului (VIDEO)

Imagini spectaculoase cu noul reper arhitectural al Dubaiului (VIDEO)

Oficialii din Dubai au promis că vor uimi lumea şi au făcut publice imaginile spectaculoase cu domul de oțel care va domina centrul de expoziții la Expoziţia Mondială din 2020.

„Planurile prevăd menținerea a 80% din investițiile pentru expoziție și în perioada de după eveniment, înglobate într-un oraș ce va fi numit "District 2020". Va continua să fie un loc pe care oamenii din toată lumea să-l poată vizita, va fi o comunitate mixtă integrată, unde vom avea un amestesc de oferte culturale, evenimente și de afaceri, care vor continua să lucreze în "District 2020", a precizat Marjan Faraidooni, şefa centrului expoziţional.

Structura care înconjoară complexul expozițional are o înălțime de peste 67 de metri, cîntărește peste 800 de tone și promite să devină un nou reper arhitectural al Dubaiului.


Emiratul are așteptări mari de la Expoziția Mondială care va începe în luna octombrie a anului viitor - speră să-i revigoreze piața imobiliară, precum și întreaga economie, care a încetinit în ultimii ani.

Anul trecut, economia Dubaiului a crescut cu doar 1,94 la sută, cel mai lent ritm de la criza financiară din 2009, pe fondul scăderii pieței imobiliare. Cauza a fost supra-oferta de construcții rezidențiale și comerciale, pe care autoritățile speră acum să le umple cu cei 25 de milioane de vizitatori care sunt așteptați la Expoziția Mondială, prima care are loc într-o țară din Orientul Mijlociu.

Conform planurilor anunțate de oficiali, majoritatea clădirilor extravagante ridicate pentru Expo 2020 vor fi menținute și după terminarea evenimentului, iar aici va fi înființat un nou district pentru afaceri și inovație.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load