COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Imagini de la înălțime cu dezastrul rămas în urma exploziei din Beirut (VIDEO)

Imagini de la înălțime cu dezastrul rămas în urma exploziei din Beirut (VIDEO)

Imagini aeriene filmate în dimineaţa zilei de miercuri arată amploarea dezastrului cauzat de explozia masivă de ieri, din zona portuară a Beirutului.

Operaţiunile de salvare continuă neîncetat, iar spitalele sînt depăşite de situaţie. Cifrele oficiale indică faptul peste 70 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar 3000 sînt rănite, dar autorităţile se aşteaptă ca acest bilanţ să crească de la oră la oră, transmite Mediafax.

Încă nu este clară cauza exploziei, care a lovit cu forţa unui cutremur de 3.5 grade pe scara Richter şi care a fost resimţită şi în Cipru, la 200 kilometri depărtare, scrie tv8.md


Ministrul de Interne al Libanului a precizat că explozia ar fi apărut la un depozit din port, unde o cantitate uriaşă de nitrat de amoniu a fost abandonată şi stocată necoresponzător timp de 6 ani.

Situaţia e cu atît mai tragică, avînd în vedere că Libanul se confruntă cu o gravă criză economică, iar portul din Beirut este unul dintre punctele cheie în ceea ce priveşte importurile de alimente şi bunuri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load