Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

Imaginea zilei! Tînăr călare pe cal în centrul Iașiului. Ce l-a împins la un așa gest

27 mar. 2020,, 07:30   Război în Ucraina
3750 0

Un tînăr a fost surprins călare pe cal în centrul Iașiului, fiind oprit de doi polițiști. Acesta le-a spus că venise de la țară, îi născuse nevasta, iar autobuzele nu mai circulă, scrie observator.tv.

În prima zi în care au intrat în vigoare restricții severe de circulație și oamenii nu au mai avut voie să iasă din casă fără o justificare legală și o declarație pe propria răspundere, un tînăr din Iași a încălecat și a plecat spre oraș. Tînărul, care are 22 de ani, avea mască de protecție și a dat nas în nas cu o patrulă de poliție.

Epidemia de Coronavirus nu l-a oprit pe un tînăr din Răducăneni, județul Iași, să ajungă în oraș pentru a-și vedea copilul nou-născut.

Cum mijloacele de transport în comun nu mai circulă, bărbatul a venit călare pe cal de la 50 de kilometri distanță de Iași, pînă la maternitate, unde i se născuse copilul. A fost filmat de ieșeni pe străzile din oraș.

Oprit de agenții de poliție, tînărul a explicat că nu a avut cu ce alt mijloc de transport să ajungă în oraș pentru a-și vedea copilul și soția. El avea completată declarația pe propria răspundere în care specificase că are treabă în interes personal la maternitate.


S-a ales totuși cu un avertisment scris, fiindca în baza unei hotărîri de Consiliu Local, la Iași accesul şi circulaţia mijloacelor de transport cu tracţiune animală este interzis în mai multe zone din oraș, inclusiv în locul în care a fost oprit de politiști.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий